Frivisning av Viasat Golf HD
01 augusti, 2016

Frivisning av Viasat Golf HD

Kategorier: Frivisningar

Den 3-21 augusti frivisar vi golfkanalen Viasat Guld HD för dig som har Viasat Sport, Viasat Premium och Viasat Guld-paketet.

Birdie, eagle, FORE!, hole-in-one, albatross, out of bounds….ja på Viasat’s golfkanal får du se allt. Den 3-21 augusti frivisar vi Viasat Golf HD för alla kunder som har Viasat Sport, Viasat Premium och Viasat Guld-paketet. Se frivisningen på kanalplats: 130. Mycket nöje!

På Viasat Golf HD visas över 1700 timmar direktsänd golf i världsklass och i bästa möjliga HD-kvalitet!

Här följer du alla Majors för såväl damer som herrar, Europatouren, Ryder Cup, Solheim Cup, highlights från LPGA- och LET-touren och mycket mer. Göran Zachrisson med flera guidar dig hål för hål i världens bästa golftävlingar. Som abonnent på Viasat Golf får du dessutom Viasat Golf Card, kortet som ger dig 40 % reducerad greenfee vid obegränsat antal tillfällen på 40 golfbanor i Sverige. Här kan du läsa mer om kanalen..

Vill du fortsätta se Viasat Golf HD efter frivisningen?   

För att få tillgång till Viasat Golf HD kan du enkelt skaffa kanalen för endast 129 kr/mån. Det kan du göra direkt här online eller så kan du ringa oss på 0774-444 744, vi svarar alla dagar 8-22.