Modus Säsong 2 på C More

Modus Säsong 2 på C More

30 oktober 2017 TV-tips

Premiär av Modus Säsong 2

Den 2 november 2017 är det äntligen premiär av den populära drama- och thriller-serien Modus på C More. Säsong 2 av Modus bjuder på 8 nagelbitande avsnitt och du kan följa spänningen direkt på din tv eller streama på önskad enhet. 

Premiär: Torsdag 2 november
Tid: 21:00
Genre: Drama/Thriller
Kanal: C More Series 

Om Modus Säsong 2 på C More

Vem kan man lita på? Spänning, kärlek, hämnd och dolda hemligheter som hotar att omkullkasta allt. När Modus andra säsong tar sin början är den amerikanska presidenten Helen Tyler (Kim Cattrall) på statsbesök i Stockholm när hon under mystiska omständigheter försvinner spårlöst. Mitt i det intensiva polisarbetet pågår en maktkamp mellan ett panikslaget USA och ett ansvarigt Sverige när hotet mot en av världens mest mäktigaste personer sätter hela världen i gungning.

Inger Johanne (Melinda Kinnaman) och Ingvar (Henrik Norlén) dras in i jakten på sanningen men snart står det klart att det inte går att lita på någon. Samtidigt befinner sig Inger Johanne och Ingvar själva i sitt gemensamma livs största förändring – de har flyttat ihop och väntar barn. Men, allt ställs på sin spets när Warren Schifford (Greg Wise), Inger Johannes tidigare mentor från FBI och presidentens närmaste man, dyker upp. Hans oväntade ankomst tvingar Inger Johanne att konfrontera smärtsamma hemligheter från sitt förflutna när Warren återigen nästlar sig in i hennes liv.

Modus Säsong 2 på C More är en berättelse om svek, hämnd och moraliska ställningstaganden. Om dolda hemligheter som, om de kommer upp till ytan, kan omkullkasta allt – och hur mycket var och en är villig att offra för att hålla dem gömda.

I succéthrillern dyker än fler välkända skådespelare upp. Johan Rabaeus (Ondskan, Den girige), Paprika Steen (Gisslantagningen, Festen), Anja Lundqvist (Gåsmamman, Sune-filmerna), Samuel Fröler (Saknad, Nobel), Nina Zanjani (Wallander, Se upp för dårarna) och skådespelardebuterande Sigge Eklund är några som tar sig alla an roller i serien.

Få tillgång till Modus Säsong 1 och 2

Se om säsong 1 eller starta med säsong 2 av Modus redan nu. Skaffa C More Standard idag och få tillgång till tusentals filmer och serier samt barnens favoriter. Du får då tillgång till C Mores streamingtjänst kostnadsfritt på alla dina enheter. Vilket ger dig möjlighet att titta på Modus och annat utbud när och var du vill. Kom igång med C More 5 filmkanaler idag, 149 kr/mån - ingen bindningstid.
Klicka här för att beställa.

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Erbjudande på C More

Tips - spana in våra erbjudanden innan du beställer. Vi kanske har något på C More-erbjudande just nu? Klicka här för att se erbjudanden.