NHL i globen

NHL i globen

07 november 2017 NHL

Äntligen kommer NHL till Globen

Se Ottawa Senators mot Colorado Avalanche i dubbla matcher!
Den 10:e och 11:e november är det dags! Back-to-back-mötet mellan Ottawa och Colorado spelas i Stockholm, Globen. Det är första gången sedan 2011 som NHL tar sig över Atlanten för att spela en seriematch i Europa.

Se lagkaptenerna Erik Karlsson och Gabriel Landeskog göra upp!

Det är inte bara kul att NHL spelas i Stockholm Globen, utan också att lagkapten för Ottawa respektive Colorado båda är från Sverige. Se stjärnkaptenerna Erik Karlsson och Gabriel Landeskog gör upp i den spännande seriematchen! I övrigt består trupperna av ytterliggare några svenska spelare: Fredrik Claesson och Viktor Stålberg (Ottawa), samt Carl Söderberg och Anton Lindholm (Colorado). 

"Vi har fler svenska spelare än någonsin i NHL och vi är extremt glada över att 2017 SAP NHL Global Series ger oss tillfälle att visa upp några av de spelarna i deras hemland, med sina NHL-lag", kommenterar NHL-kommissionären Gary Bettman för NHL:s hemsida.

Så ser du matcherna via tv:n eller online

Vill du också se matcherna som alla kommer prata om? Följ ditt favoritlag i NHL. Skaffa Viasat Sport eller Viasat Film & Sport kanalpaket och kom igång direkt med sportkanalerna!

Erbjudande på Viasat

Just nu har vi ett jättebra erbjudande till dig som vill följa de spännande matcherna på NHL! Skaffa Viasat Sport i 12 månader och få de 3 första månaderna för 0 kr! Med Viasat Sport får du även tillgång till kanalerna i Viaplay. Se livesport i din surfplatta, mobil och dator.

KOM IGÅNG MED KANALERNA HÄR