FIGHT SPORTS ger dig exklusiva live galor!

FIGHT SPORTS ger dig exklusiva live galor!

04 december 2017 Höjdpunkter

FIGHT SPORTS ger dig exklusiva livegalor under december!

Vi är glada att kunna presentera fem stora livegalor exklusivt på FIGHGT SPORTS under december månad.  

Följ galorna live på FIGHT SPORTS

9 december - WCK Live Glory Redemption, Rico Verhoeven vs. Ben Saddik    
Först ut är världens mest kända kickboxing gala: Glory Redemption som äger rum lördag den 9 december. Du följer galan live från Rotterdam med start kl 21:00.

Se tungviktsmötet mellan världsmästaren Rico ”The King of Kickboxing” Verhoeven (Nederländerna) vs världstvåan Jamal ”The Goliath” Ben Saddik (Marocko). Dessa två har varit stora rivaler sedan 2011 och får nu chansen att mötas igen. Kommer Rico försvara sin tungviktstitel på hemmaplan eller kan Ben som imponerat under året lyckas besegra honom? Missa inte detta! 

10 december - WBO Super Featherweight World Championship, Vasyl Lomachenko vs. Guillermo Rigondeaux
Kvällens andra match den 9 december ser du live från Madison Square Garden i New York och presenteras av självaste Bob Arum. Mannen och legenden som presenterat tusentals matcher i sin 50-åriga karriär. Att få presentera World Junior Lightweight Championship och det spännande mötet mellan Vasyl Lomachenko (Ukraina) vs Guillermo Rigondeaux (Kuba) lär bli något extra! Se de två största amatörboxarna i historien och även de mest skickliga boxarna i världen. Matchen visas live natten mellan lördag den 9 december och söndag den 10:e med start kl 02.00. 

13 december -WBO Welterweight World Championship, Jeff Horn vs. Gary Corcoran
Den 13 december kan du se mötet mellan Jeff ”The Hornet” Horn (Australien) vs Garry Corcoran (Storbrittannien) live från Brisbane. Kommer Horn att försvara sin titel mot #10 WBO rankade Corcoran? Matchen visas live onsdag den 13 december. 

16 december - FIGHT SPORTS MMA Live EFC 66 
EFC återvänder med en livesänd gala direkt från Pretoria i Johannesburg. Här ser du mötet mellan Demarte "The Wolf" Pena (Sydafrika) vs Irshaad "White Tiger" Sayed (Sydafrika) i EFC Bantamweight Championship. Dessutom ser du finalistera från "The Fighter tournament" göra upp om segern och sist men inte minst ser du Andrew "One Gear" van Zyl (Sydafrika) i EFC Heavyweight Championship. Galan visas live den 16 december kl 22:00. 

16 december - WBO Middleweight World Championship, Billy Joe Saunders vs. David Lemieux
Julen kommer tidigt i år för alla boxningsfans! Den 16 december kan du se mötet mellan regerande mästaren Billy Joe Saunders (Storbritannien) vs den tidigare mästaren David Lemieux (Kanada) live från Montreal. Det återstår att se om Saunders som är obesegrad kan försvara titeln mot Lemieux som har fördel av att vara på hemmaplan. Matchen visas live natten mellan lördag den 16 december och söndag den 17:e med start kl 02:45.

Så ser du matcherna via tv:n eller online

Vill du också se matcherna som alla kommer prata om? Bänka dig framför tvn och se livesport när den är som allra bäst! Skaffa FIGHT SPORTS idag så får du även tillgång till kanalen i Sappa Play och kan streama matcherna via din mobil, dator och surfplatta.

Beställ FIGHT SPORTS

Kanalen hittar du i följande kanalpaket: Sappa MestSappa Mest HDSappa TioSappa Fem och Sappa Sport. Du kan enkelt beställa inne på Mitt Sappa eller så kan du kontakta oss. Du når oss på hej@sappa.se eller 0774-444 744 och vi finns på plats alla dagar, året om 8-22.