Höjdpunkter på Motorsport.tv i mars

Höjdpunkter på Motorsport.tv i mars

28 februari 2018 TV-tips

Höjdpunkter på Motorsport.tv i mars   

Under mars månad kan du följa en fullspäckad tablå på Motorsport.tv. Här ser du bland annat FIA World Rally Championship, Australian Supercross, FIM Motocross World Championship och mycket mer! På Motorsport.tv ser du både direktsända tävlingar och intressanta reportage. Kanalplats 139.

Utvalda höjdpunkter på Motorsport.tv

FIA World Rally Championship  
Efter två kalla lopp i Monte Carlo och Sverige fortsätter nu FIA World Rally Championship mot varmare breddgrader under mars månad. Först ut blir Mexico och ett race på grusvägar runt Guanajuato-regionen i landet. Sebastien Ogier har tidigare vunnit loppet tre gånger, men 2017 lyckades Kris Meeke vinna sitt fjärde World Rally Championship för Citroen.

Se dagliga höjdpunkter 10,11,12 mars kl 09:30 och 22:30 svensk tid. 

Australian Superstars 
Efter ett dramatiskt slut på Supercars säsongen i Newcastle bestämde Drivers Championship till förmån för Jamie Whincup att återvända till Australiens främsta turnébilserie. Först ut blir Adelaide Street Circuit där biltillverkarna Holden, Ford, Nissan och Volvo tävlar. 

Race 1: 3 mars, kl 05:30 svensk tid.
Race 2: 4 mars, kl 05:30 svensk tid. 

FIM Motocross World Championship  
2017 tog Tony Cairoli sin nionde världs motocross titel. I mars fortsätter 2018 MXGP Championship med tävlingar från Argentina, Nederländerna och Spanien. Håll utkik efter Jeffrey Herlings som i slutet av 2017 tog sju segrar på 12 race.

MXGP of Patagonia, Argentina 
Race 1: 4 mars, kl 16:00 svensk tid
Race 2: 4 mars, kl 19:00 svenk tid

MXGP of Europe, Nederländerna 
Race 1: 18 mars, kl 13:00 svenk tid
Race 1: 18 mars, kl 16:00 svenk tid

MXGP of Valenciana, Spanien 
Race 1: 25 mars, kl 14:00 svenk tid
Race 1: 25 mars, kl 17:00 svenk tid

Få tillgång till Motorsport.tv    

Motorsport.tv är kanalen passar dig som gillar snabba bilar, båtar och motorcyklar. Här kan de se några av de största tävlingarna från hela världen! Du hittar kanalen i våra kanalpaket: Sappa Fem, Sappa Tio, Sappa Mest, Sappa Mest HD, Sappa Mycket och Sappa Sport.  

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att beställa kanalen eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.