Se kungabröllopet på BBC World News

Se kungabröllopet på BBC World News

09 maj 2018 TV-tips

BBC World News sänder kungabröllopet

Den 19 maj är det dags för prins Harry och skådespelerskan Meghan Markle (känd från bland annat tv-serien Suits) att gifta sig i St George’s Chapel på Windsor Castle inför 600 gäster. BBC World News kommer sända live från Windsor. 

Så sänder BBC World News kungabröllopet 

BBC World News kommer under bröllopet filma både inifrån kyrkan och även utanför slottet för att fånga alla besökare som finns på plats för att fira prins Harry och Meghan Markle. Det kommer också visas klipp från Meghans hemstad Los Angeles och även andra platser som har ett samband med paret. På bröllopsdagen kommer BBC World News sända hela kungabröllopet under fyra timmar både innan, under och efter vigseln. 

Lördag 19 maj kl 10:00

Se även dessa program 

Det råder bröllopsfeber på BBC World News som även kommer sända relaterade program till kungabröllopet. 

The Queen: Her Commonwealth Story    
George Alagiah utforskar historien och drottning Elisabeth och de senaste 60 åren som hon varit drottning. Följ med på en resa med både utmaningar, intriger och segrar. Hör bland annat hennes dotter prinsessan Anne berätta om hur det är att vara kunngligheter i en mansdominerad värld. 

Lördag 12 maj kl 22:10
Söndag 13 maj kl 10:10

Witness    
I detta specialprogram introduceras fem viktiga händelser för olika kungadömen den senaste tiden. Träffa bland annat experten som följde prinsessan Diana under hennes storhetstid, kamermannen som filmade det Japanska bröllopet som bröt alla tidigare traditioner och den sista kungen i Bulgarien som istället blev landets stadsminister. 

Lördag 19 maj kl 17:30 och 22:30
Söndag 20 maj kl 04:30 och 10:30   

Få tillgång till BBC World News

Vill du kunna följa det brittiska kungabröllopet? Med BBC World News får du nyheter och reportage med fokus på Europa. Skaffa BBC-paketet med 3 populära brittiska kanaler för bara 59 kr/mån eller lägg till kanalen i Sappa Fem eller Sappa Tio