Premiär för Ex on the Beach US

Premiär för Ex on the Beach US

28 maj 2018 TV-tips

Se serien som alla pratar om 

Den 30 maj har serien alla pratar om premiär på MTV. Det är dags för realityserien Ex on the Beach US. Se serien varje onsdag kl 21:00 fram till 1 augusti. 

Ex on the Beach US på MTV     

Det är första gången som MTV gör en ny amerikansk version av det globala ungdomsfenomet Ex on the Beach. Denna gång beger man sig till Hawaii där tio profiler från realityvärlden och sociala medier tror att de är på en semester, vilket blir till en mardröm när deras ex börjar komma upp på stranden och förstör nöjet. Blir det nytändningar eller bara bråk? Se profiler från bland annat "The Bachelorette", "Big Brother", "Bachelor in Paradise", "Are You The One" och "Vanderpump Rules". 

Få tillgång till MTV   

Vill du se premiären av Ex on the Beach US på MTV? Skaffa MTV-paketet för bara 69 kr/mån så får du 9 populära kanaler med massor av musik, underhållning och barnprogram. Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.

Streama MTV 

När du skaffar MTV-paketet ingår Sappa Play så du kan streama MTV och se Ex on the Beach US på din mobil, dator eller surfplatta. Läs mer här