Sommarens filmtips

Sommarens filmtips

06 juni 2018 TV-tips

Vi tipsar dig om filmerna du ska se i sommar!        

Äntligen är sommaren här!  Semester och lediga dagar att kunna slappa framför tvn. Spana in våra bästa filmtips för sommaren här nedan. Mycket nöje! 

Underhållning på C More i sommar     

Se sommarens hetaste underhållerning på C More. Både barnens favoriter och internationella storfilmer och succéserier. 

All Eyez on Me - 15 juni kl 21:00  
Musikdrama från 2017. 
Drama om rapstjärnan Tupac Shakurs liv, från uppväxten till livet i rampljuset och det förtida slutet.

War Dogs - 22 juni kl 21:00 
Komedi från 2016. 
Svart komedi om två kompisar som börjar med vapenhandel men tar sig vatten över huvudet med ett stort kontrakt med armén.

Bigfoot Junior - 6 juli kl 17:30 
Barn/familj från 2017. 
Bigfoot junior är en animerad komedi om unge Adam Harrison som bestämmer sig för att söka efter sin försvunne far som han aldrig har träffat. 

Filmer för hela familjen på Viasat i sommar     

Viasat Film bjuds det på äventyr för både stora och små. 

Rock Dog - 15 juni kl 19:00  
Animerat/Äventyr från 2016. 
När en radio faller från himlen i händerna på en storögd Tibetansk mastiff lämnar han sitt hem för att uppfylla sin dröm om att bli musiker, vilket sätter en rad oförutsedda händelser i rörelse.

Thor: Ragnarök - 15 juni kl 21:00 
Action/Äventyr från 2017. 
Hulken och Thor får samarbeta i denna underhållande uppföljaren om asaguden och hans lite ovanliga familj.  

What Happened to Monday - 16 juni kl 21:00  
Action/Äventyr från 2017. 
Filmen utspelar sig i en framtidsvärld där överbefolkningen är ett stort problem och en strikt policy har införts om att varje familj bara får skaffa ett barn...

Sommarfilmer på TNT  

TNT har laddat upp med massor av spännande sommarfilmer. 

Robin Hood: Prince of Thieves - 18 juni kl 21:00
Action/Äventyr från 1991. 
När Robin av Locksley återvänder från korstågen finner han sin fars borg skövlad och fadern själv mördad av sheriffen av Nottingham. Robin söker sig till en grupp fredlösa i Sherwoodskogen. 

Gone Baby Gone - 21 juni kl 21:00
Action/thriller från 2007. 
Gone, Baby, Gone baseras på romanen av Dennis Lehane och berättar historien om två Bostonpoliser som undersöker kidnappningen av en liten flicka. Detta leder till en kris både yrkesmässigt och privat.

Black Hawk Down - 29 juni kl 21:00 
Action/drama från 2001.  
Amerikanska elitförband skickas till Somalia för att delta i en fredsbevarande FN-aktion. Deras uppgift är delvis att tillfångata den somaliske krigsherren Aidid, för att förhindra pågående inbördeskrig och svält.

Filmsommar på Kanal 5  

Det bjuds även på mycket film på Kanal 5 i sommar. På helgerna visas flera filmer på raken och då sänds oftast en film som passar hela familjen kl 20:00 och varje vardag visas film kl 22:00.   

Mad Max: Fury Road - 15 juni kl 22:00
Action från 2015.      
Max Rockatansky är en orädd, läderklädd polis som startat krig mot ett mordlystet motorcykelgäng som hotat hans familj. Det är ett "take-no-prisoners-krig" som utspelar sig i ett framtida Australien.

Berättelsen om Askungen - 17 juni kl 20:00       
Barn/familj från 2014.        
Den klassiska berättelsen om Ella, vars far gifter om sig efter att modern tragiskt dött. Ella vill stötta sin pappa och välkomnar styvmodern Lady Tremaine och hennes döttrar Anastasia och Drizella in i familjen. Men när Ellas far oväntat dör befinner hon sig plötsligt i en grym och avundsjuk familj, och hon tvingas bli familjens tjänare.  

The Matrix triologin - 18-20 juni kl 22:00   
Science fiction/Action från 1999 och 2003.     
Nu kan du se hela The Matrix triologin med Keanu Reeves i huvudrollen som Tar Neo i en framtidsvärld där maskinerna tagit över. 

Tiobio på Kanal 12  

Varje kväll klockan 22:00 i TV12 kan du se toppfilm. Så ladda med popcorn och något gott att dricka och ha en riktigt skön filmkväll.      

Deadpool - kl 20:00   
Komedi/Action från 2016.     
Den tidigare legosoldaten Wade Wilson antar alter egot "Deadpool" efter att ett misslyckat experiment gett honom helande krafter. Rustad med de nya förmågorna och ett udda sinne för svart humor tar vår tids coolaste och hårdaste antihjälte upp jakten på mannen som förstörde hans liv. 

Kick-Ass - kl 22:00     
Komedi/Action från 2010.       
Dave Lizewski är en anonym gymnasiestudent och ett serietidningsfan som en dag bestämmer sig för att bli en superhjälte; trots att han inte har någon flygdräkt, mytisk hammare eller oförstörbar sköld.

Skaffa ett kanalpaket från Sappa      

Ladda upp inför sommaren och skaffa ett kanalpaket från Sappa. Vi har ett brett kanalutbud med över 130 tv-kanaler och både stora och små kanalpaket fullproppade med sommarunderhållning. Se alla våra kanalpaket här

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till ett kanalpaket eller slå oss signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.