Ingen utan skuld på Viasat Series

Ingen utan skuld på Viasat Series

14 september 2018 TV-tips

Kriminaldramat Ingen utan skuld 

Ingen utan skuld är serien du måste se i höst! En blandning mellan kriminaldrama och thriller och ett Viaplay Original med Jens Hultén (Johan Falk), Vera Vitali (Bonusfamiljen) och Krister Henriksson (Wallander). Missa inte premiären på Viasat Series HD den 14 september kl 21:00. 

Handling Ingen utan skuld

Robert Kastell (Jens Hultén) är en före detta vapenhandlare som flytt landet efter att han blivit hotad till livet. Nu återvänder han till Sverige för att söka hämnd på mannen som tidigare försökt mörda honom. Ingen utan skuld beskrivs som en politisk thriller om dubbelmoral och skuld, där Sveriges kontroversiella roll inom den internationella vapenexporten utgör basen.

Titel: Ingen utan skuld 
Genre: Kriminaldrama/Thriller  
Längd: 45 min   
Säsong: 1    
Antal avsnitt: 8    
Premiär: 14 september 2018     
Tid: 21:00     
TV-kanal: Viasat Series HD (kanalplats 112)

Få tillgång till Viasat Series HD     

Vill du kunna se premiären av Ingen utan skuld på Viasat Series HD? Skaffa vårt kanalpaket Viasat Film i 12 månader och få de 3 första månaderna för 0 kr. Du får 6 populära filmkanaler och tillgång till Viaplay så du även kan streama Ingen utan skuld i din dator, surfplatta och mobil. Här kan du läsa mer om erbjudandet.

Du kan även logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.