Viaplay-originalet Straight Forward
15 april, 2019

Viaplay-originalet Straight Forward

Ett internationellt svindleridrama

Hört talas om nya Viaplay-originalet Straight Forward? Missa inte detta internationella svindleridrama, som med ett leende på läpparna bjuder på en fantastisk katt-och-råtta-lek. Serien har skapats med ett spännande internationellt samarbete, där Danmark och Nya Zeeland blandas i en färgstark cocktail både när det gäller skådespeleri, miljöer och produktion.

Se premiären av Straight Forward på Viasat 17 april kl 21:00.

Handling

I huvudrollen ses Cecilie Stenspil som Silvia Petersen, en svindlare med hjärtat på rätt ställe, som bara snärjer de dåliga killarna. Den här gången har hon dock svindlat en av de riktigt dåliga, och hon måste därför lämna sin mamma Lisbeth (Vibeke Hastrup) och motvilligt sin tonårsdotter Ida (Marie Boda) för att fly landet. Under namnet Robyn Ford landar Silvia i Queenstown, Nya Zeeland, men inte heller där kan hon andas fritt. När hon kämpar för att få sin mor och dotter i säkerhet i Nya Zeeland, har hon både en väldigt arg dansk polis (Troels Lyby), en mordisk langare och sedermera den Nya Zeeländska-polisen efter sig...

Förutom Cecilie Stenspil (Livvakterna), John Callen (Hobbit) och Mark Mitchinson (Hobbit) medverkar nya zeeländska skådespelarna Stephane Garneau-Monten (Kin) och Matthew Walker (Escape from Huang Shi).

- Titel: Straight Forward
- Genre: Kriminaldrama 
- Längd: 45 min   
- Säsong: 1      
- Antal avsnitt: 8 
- Premiär: 17 april   
- Tid: 21.00     
- TV-kanal: Viasat Series HD (kanalplats 112) + Viaplay

Se serien på Viasat & Viaplay

Vill du följa serien på Viasat? Skaffa vårt kanalpaket Viasat Film i 12 månader och få de första 3 månaderna för 0 kr! Du får fem populära filmkanaler och tillgång till Viaplay så du även kan streama serien i din dator, surfplatta och mobil. Klicka här för att beställa.

Du kan logga in på Mitt Sappa för att lägga till kanalpaketet eller slå oss en signal på 0774-444 744, vi svarar alla dagar året om 8-22.