Vi söker en B2B-säljare!
14 oktober, 2019

Vi söker en B2B-säljare!

Kategorier: Om Sappa

Bli en del av Sappa-laget

Vill du vara med och bidra till att vi befäster positionen som Sveriges kundvänligaste aktör inom bredband och TV? Tänker du ”JA, det vill jag” så är du redan nu intressant för oss på Sappa. Vi bygger varaktiga relationer med kunder och tror på partnerskapet. Vi är påhittiga och söker efter maximal flexibilitet och frihet för våra kunder. Vi lyssnar på våra kunder, och gör det bra.

Vi säljer och levererar bredband, TV och telefoni i hela Sverige. Det är här du kommer in. Vi behöver stärka Sappa-laget och letar nu efter dig som är en affärsdriven och kundorienterad säljare som vill representera ett av Sveriges kundvänligaste företag.

Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid 100%
Start: Omgående
Uppdragsgivare: AB Sappa

Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vad kan vi erbjuda dig?    
Här välkomnas du till en ljust, öppet och nyrenoverat kontor ett stenkast från centrala Göteborg. Du kommer ingå i ett engagerat team av säljare som säljer in Sappas lösningar till bostadsrättföreningar, privata fastighetsägare och stadsnät. Du kommer att få en god inblick i hela verksamheten eftersom du samarbetar med hela organisationen för att nå framgång. Framförallt erbjuder vi dig ett arbete i ett av Sveriges kundvänligaste företag där våra värderingar ger dig de rätta förutsättningarna att snabbt komma in i teamet och prestera

Exempel på dina arbetsuppgifter:  

 • Du kommer att driva försäljning mot främst bostadsrättsföreningar i flera olika städer i Sverige, till din hjälp har du en väl utformad säljprocess där du stöds av flera olika marknadsaktiveter
 • Du bygger upp och ansvarar för din egen offert- och kundstock
 • Du bokar in kundmöten, skriver offerter och gör avslut på komplexa affärer
 • Du använder din nyfikenhet och kreativitet till att utveckla både dig själv och ditt affärsmannaskap

Kvalifikationer:  

 • Ett par års erfarenhet från försäljning, gärna både som inne- och utesäljare
 • Du förstår tekniken för bredband, TV och installation av nätverk
 • Hög social kompetens
 • Förmåga att prata på möten och göra presentationer via telefon eller webmöten
 • Gymnasieutbildning.
 • God svenska samt engelska i både tal och skrift
 • God datorvana


Vem söker vi?     
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarsfull, en god lyssnare och har ett starkt affärsdriv med stort intresse för att utvecklas inom försäljning. Du finner glädje i att sälja in en värdefull lösning och med din positiva attityd är du en lagspelare som bidrar till helheten. Vi tror att du har en ödmjuk framtoning, känner stor lojalitet och engagemang för ditt arbete och vill fortsätta att utvecklas som säljare. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Om AB Sappa   
AB Sappa är ett telekombolag som funnits länge i branschen. Vi levererar bredband, TV, digitala omsorgstjänster och telefoni till nöjda kunder i hela Sverige. Bland våra kunder har vi alltifrån nätägare, fiberföreningar, byggherrar och fastighetsägare, till samfälligheter, bostadsrättsföreningar och andra TV-operatörer. Det är inte bara de stora aktörerna som finns med på vår kundlista, lika ofta handlar det om en liten förening med få hushåll eller en enskild privatperson. Vårt huvudkontor är i Göteborg och vi har lokal närvaro i Karlstad.

Hjärtat i bolaget är vårt kundlojalitetscenter, som finns på plats och svarar alla dagar året om kl. 8-22. Vårt gemensamma mål, vilket genomsyrar hela bolaget, är att vara Sveriges kundvänligaste företag. Spana in sappa.se för att se mer vad vi gör!

Ansök redan idag!    
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Camilla Jacobsson på 0707-500385. Urval och intervjuer sker löpande.