Vi söker en marknadskommunikatör
12 december, 2019

Vi söker en marknadskommunikatör

Kategorier: Om Sappa

Vill du spela en viktig roll i framgångarna för ett av Sveriges snabbast växande telekombolag? Då kan du vara personen vi letar efter!

Som kommunikatör på Sappa tillhör du marknadsavdelningen och utgör ett stöd åt våra olika avdelningar för extern såväl som intern kommunikation. Dina arbetsuppgifter kommer vara väldigt varierande vilket ställer höga krav på dig som individ, där du snabbt kan ändra fokus.

I rollen som marknadskommunikatör kommer du bland annat att:

  • Utforma digitala såväl som tryckt material, både grafiskt och textmässigt.
  • Verka för att Sappa.se ska generera fler affärer utifrån ett säljande copy-perspektiv.
  • Producera innehåll på Sappas sociala medier.
  • Anpassa och personalisera budskap till olika kundsegment och försäljningskanaler.
  • Löpande vara delaktig i arbete med optimering, test och uppföljning av resultat.

I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att optimera och hålla ihop kommunikationen, uppdatera och utveckla vår varumärkeskännedom i flertal kanaler samt ta fram designmaterial som följer Sappas grafiska profil.

Du kommer att skapa marknadsaktiviteter i både digital och tryckt form, som t.ex. nyhetsbrev, sökmotorer, webbplatser, reklamblad och informationsbrev.

Rollen utmanar på så sätt både din kreativitet inom grafisk design och kommunikation.

Kvalifikationer:

  • Förmåga att identifiera och producera grafisk design som skapar trovärdighet och väcker intresse.
  • En fena på Photoshop och Indesign.
  • En riktigt vass kommunikatör.
  • Content marketing med goda kunskaper inom SEO/SEM.
  • Meriterande om du kan skapa rörligt material (video, animationer).

Förutom att du är en stark kommunikatör så är du också driven och genuint intresserad av marknadsföring.

Du skriver obehindrat på svenska, kan förklara svåra saker så de blir enkla att förstå och har drivet att komma med nya kreativa idéer. Du är van vid att presentera och argumentera för dina idéer och har ett väl utvecklat sinne för vad som är viktigt för att nå utsatta mål.

För att du ska trivas och ha rätt förutsättningar att leverera i rollen ser vi att du är en ”doer” som är känd för att alltid göra vad som krävs för att lösa uppgiften, med ett fantastiskt resultat inom förväntad tid. Det du inte kan idag, är något du kan imorgon.

Vännen, enkelheten, friheten och jobbaren är Sappas fyra värderingar och för oss är det viktigt att du kan identifiera dig med dessa för att platsa i laget. Här går nämligen laget alltid före jaget.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetsplatsen är AB Sappas huvudkontor i Göteborg. Sista ansökningsdag är 2020-01-17, men urval och intervjuer kommer att ske löpande. Förväntad tillsättning av tjänsten är så snart som möjligt, så maila din ansökan till jobba@sappa.se direkt! Om du har en portfolio får du gärna skicka med det i din ansökan.Blir du en av våra slutkandidater kommer vi att be dig genomföra några arbetsprov.

För frågor om tjänsten, kontakta Ansvarig Produkt/Marknad Peter Jochens: 0702-86 40 20.

Om företaget
AB Sappa är ett telekombolag som funnits länge i branschen. Vi levererar bredband, TV, digitala omsorgstjänster och telefoni till nöjda kunder i hela Sverige. Bland våra kunder har vi alltifrån nätägare, fiberföreningar, byggherrar och fastighetsägare, till samfälligheter, bostadsrättsföreningar och andra TV-operatörer. Det är inte bara de stora aktörerna som finns med på vår kundlista, lika ofta handlar det om en liten förening med få hushåll eller en enskild privatperson. Vårt huvudkontor är i Göteborg och vi har lokal närvaro i Karlstad och Boden.

Hjärtat i bolaget är vårt kundlojalitetscenter, som finns på plats och svarar alla dagar året om kl. 8-22. Vårt gemensamma mål, vilket genomsyrar hela bolaget, är att vara Sveriges kundvänligaste företag. Spana in sappa.se för att se mer vad vi gör!