Jobba hos oss

Är du student och vill jobba extra? Just nu söker vi en kundservicemedarbetare!  

Jobba i vårt kundlojalitetscenter?

Vill du vara med och bidra till att bli Sverige mest kundvänliga företag? Känner du ”JA, det vill jag” så är du redan nu intressant för oss på Sappa. Vi levererar både tv, bredband och telefoni hem till flera hushåll runt i hela Sverige. Men vår absolut viktigaste tjänst är vår fenomenala kundservice. Det är där du kommer in! Vi behöver stärka Sappa-laget och letar nu efter dig som både är service-minded och kundorienterad, samt vill leverera Sveriges bästa kundservice. 

Vi på Sappa söker nu en kundservicemedarbetare till huvudkontoret i Göteborg. Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Ort: Göteborg
Omfattning: Deltid 50 %
Start: Omgående

Vad kan vi erbjuda dig?    
Du kommer ingå i ett glatt och engagerat team som bemannar Sappas kundlojalitetscenter. Du kommer att få en god inblick i hela Sappas verksamhet eftersom du arbetar med frågor som spänner över hela organisationen.

Exempel på dina arbetsuppgifter:  

  • Ge utomordentlig kundsupport
  • Teckna nya/avsluta abonnemang
  • Lägga till/ta bort tjänster i befintliga abonnemang
  • Felsöka och hantera fakturamärkning

Kvalifikationer:  

  • Minst 1 års erfarenhet från ett serviceyrke
  • God svenska samt engelska i såväl tal som skrift
  • God datorvana
  • Gymnasieutbildning

Vem söker vi?   
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarsfull, god lyssnare och har ett starkt intresse för service och försäljning. Du finner glädje i att hjälpa andra och med trevlig attityd är du en bidragande lagspelare. Vidare har du en ödmjuk ton och känner stor lojalitet och engagemang för ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Har du tidigare arbetat med kundservice är detta mediterat.  

Om AB Sappa 
Sappa är en av de fyra största tv-operatörerna med huvudkontor i Göteborg. Sappa levererar tv- och bredbandstjänster runt om i hela Sverige, främst via egen kabel- och fibernät men även via s.k. öppna fibernät. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg samt lokal närvaro i Karlstad. 

Hjärtat i bolaget är företagets kundlojalitetscenter, som finns på plats och svarar alla dagar året om kl. 8-22. Sappas gemensamma mål, som genomsyrar hela bolaget är att bli Sveriges mest kundvänliga företag.

Ansök redan idag!

Skicka med ett kort meddelande

Fyll i dina uppgifter och ladda upp ditt CV.

* Obligatoriska uppgifter