Jobba hos oss

Är du student och vill jobba extra? Just nu söker vi en kundservicemedarbetare!  

Jobba i vårt kundlojalitetscenter?

Vill du vara med och bidra till att bli Sverige mest kundvänliga företag? Känner du ”JA, det vill jag” så är du redan nu intressant för oss på Sappa. Vi levererar både tv, bredband och telefoni hem till flera hushåll runt i hela Sverige. Men vår absolut viktigaste tjänst är vår fenomenala kundservice. Det är där du kommer in! Vi behöver stärka Sappa-laget och letar nu efter dig som både är service-minded och kundorienterad, samt vill leverera Sveriges bästa kundservice. 

Vi på Sappa söker nu en kundservicemedarbetare till huvudkontoret i Göteborg. Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Ort: Göteborg
Omfattning: Deltid 50 %
Start: Omgående
Uppdragsgivare: Randstad AB (anställning sker via bemanningsföretaget).

Vad kan vi erbjuda dig?    
Du kommer ingå i ett glatt och engagerat team som bemannar Sappas kundlojalitetscenter. Du kommer att få en god inblick i hela Sappas verksamhet eftersom du arbetar med frågor som spänner över hela organisationen.

Exempel på dina arbetsuppgifter:  

  • Ge utomordentlig kundsupport
  • Teckna nya/avsluta abonnemang
  • Lägga till/ta bort tjänster i befintliga abonnemang
  • Felsöka och hantera fakturamärkning

Kvalifikationer:  

  • Minst 1 års erfarenhet från ett serviceyrke
  • God svenska samt engelska i såväl tal som skrift
  • God datorvana
  • Gymnasieutbildning

Vem söker vi?   
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarsfull, god lyssnare och har ett starkt intresse för service och försäljning. Du finner glädje i att hjälpa andra och med trevlig attityd är du en bidragande lagspelare. Vidare har du en ödmjuk ton och känner stor lojalitet och engagemang för ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Har du tidigare arbetat med kundservice är detta meriterande.

Så går anställningsprocessen till: 
Anställningen till vårt kundlojalitetscenter sker via bemanningsföretaget Randstad. Vår kontaktperson är Sven Thylen och han kommer att kontakta dig efter inskickad ansökan. Vill du komma i kontakt med Sven direkt kan du mejla honom på sven.thylen@randstad.se

Om AB Sappa   
AB Sappa är ett telekombolag som funnits länge i branschen. Vi levererar bredband, TV, digitala omsorgstjänster och telefoni till nöjda kunder i hela Sverige. Bland våra kunder har vi alltifrån nätägare, fiberföreningar, byggherrar och fastighetsägare, till samfälligheter, bostadsrättsföreningar och andra TV-operatörer. Det är inte bara de stora aktörerna som finns med på vår kundlista, lika ofta handlar det om en liten förening med få hushåll eller en enskild privatperson. Vårt huvudkontor är i Göteborg och vi har lokal närvaro i Karlstad.

Hjärtat i bolaget är vårt kundlojalitetscenter, som finns på plats och svarar alla dagar året om kl. 8-22. Vårt gemensamma mål, vilket genomsyrar hela bolaget, är att vara Sveriges kundvänligaste företag. Spana in sappa.se för att se mer vad vi gör!


Ansök redan idag!

För att vi ska kunna hantera din ansökan behöver du godkänna:

Skicka med ett kort meddelande

Fyll i dina uppgifter och ladda upp ditt CV.

* Obligatoriska uppgifter