Jobba hos oss

Vad kul att du hittat hit! Just nu söker vi en kundservicemedarbetare med fokus på sälj!  

Ingen vanlig säljare till Sappa

Vi erbjuder nu den unika chansen att få vara med och starta upp en ny in-house säljfunktion och få vara en aktiv del i dess utvecklingsarbete? Vi söker nu en säljare till vårt huvudkontor i Göteborg. Hos oss får du möjligheten att bygga upp långsiktiga relationer med kunder via telefonbearbetning, vara delaktig på konsumentmässor och åka ut på kundbesök på föreningar.

Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss redan idag!

Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid 100%
Start: Omgående
Uppdragsgivare: Randstad AB (rekrytering sker via bemanningsföretaget).

Vad kan vi erbjuda dig?    
Här välkomnas du till en ljust, öppet och nyrenoverat kontor ett stenkast från centrala Göteborg. Den första tiden kommer du arbeta i Sappas kundlojalitetscenter för att få en god inblick i affärerna för att sedan på heltid arbeta med försäljning. Du kommer få möjlighet att jobba med en varierad produktportfölj med intressanta och välkända abonnemang från både Sappa, Viasat och C More. På Sappa kommer du också få möjlighet till stor personlig utveckling då löpande coachning och träning i bemötande och försäljning ses som nyckeln till framgång både för bolaget och dig personligen.

Exempel på dina arbetsuppgifter:  

  • Kontakta boenden för Sappa hushåll för att teckna nya abonnemang.
  • Registrera försäljningarna direkt i Sappas affärssystem.
  • Kontakta kunder för att aktivera levererade boxar.
  • Jobba med olika säljprojekt från tid till annan.
  • Vara med att själv påverka och utveckla rutiner kring arbetet.

Kvalifikationer:  

  • 1 års erfarenhet från ett försäljningsyrke via telefon med goda resultat.
  • Erfarenhet från annan försäljning och kundnära arbete meriterande.
  • God svenska samt engelska i såväl tal som skrift.

Vem söker vi?   
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person lägger du stor vikt på att lyssna på kunderna. Du är ansvarsfull och har ett starkt intresse för att hjälpa kunden till ett bra köp. Ett proffsigt bemötande är för dig en viktig del i din kommunikation med kunderna. Du brinner för försäljning och motiveras av tydliga mål, finner glädje i att hjälpa andra och med trevlig attityd är du en bidragande lagspelare. Vidare har du en ödmjuk ton och känner stor lojalitet och engagemang för ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Om AB Sappa 
AB Sappa levererar tv- och bredbandstjänster runt om i hela Sverige, främst via egen kabel- och fibernät men även via s.k. öppna fibernät. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg samt lokal närvaro i Karlstad.

Hjärtat i bolaget är vårt kundlojalitetscenter, som finns på plats och svarar alla dagar året om kl. 8-22. Vårt gemensamma mål, som genomsyrar hela bolaget är att bli Sveriges mest kundvänliga företag. 

AB Sappa ägs av finska Viria OY och omsatte 287 miljoner kronor under 2016.

Ansök redan idag!    
Sista ansökningsdag: 2018-03-02, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Ansök redan idag!

Skicka med ett kort meddelande

Fyll i dina uppgifter och ladda upp ditt CV.

* Obligatoriska uppgifter